Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate

Politica de confidenţialitate

1. Datele furnizate la crearea contului cumparatorului pe site-ul caffetime.ro vor fi confidentiale si vor ramane private atata timp cat contul creat va exista pe site. In caz de neutilizare a contului pe o perioada mai mare de 1 (un) an – nelogare cumparator, contul acestuia precum si datele furnizate vor fi sterse automat din baza de date; in situatia in care se doreste crearea unui cont nou, cumparatorul va fi nevoit sa reintroduca datele pe site. Parola furnizata pentru contul respectiv poate fi resetata de catre STEMAD INVEST CO SRL exclusiv pentru situatia in care utilizatorul contului uita parola si doreste accesarea propriului cont si a informatiilor continute de acesta. Datele furnizate vor putea fi folosite de catre

STEMAD INVEST CO SRL  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, comunicate, promotii, oferte speciale, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

2. STEMAD INVEST CO SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Utilizatorii au dreptul de a cere in mod gratuit urmatoarele (lista nu este exhaustiva):

  • confirmarea prelucrarii sau nu a datelor personale;
  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • incetarea prelucrarii datelor personale;
  • incetarea expedierii de mesaje promotionale.

3. Orice solicitare va fi transmisa de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@caffetime.ro. Pentru orice problema care nu poate fi clarificata sau rezolvata cu reprezentantul caffetime.ro care s-a ocupat de comanda dumneavoastra puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Stefania Vieru, telefon: 0726494604, sau email contact@caffetime.ro.

Bine ati venit pe platforma noastra, un refugiu online pentru adevaratii iubitori de cafea.

All search results