Termeni si conditii
Termeni si conditii

Termeni şi Condiţii

Compania care administreaza site-ul www.caffetime.ro este STEMAD INVEST CO SRL inregistrata cu Nr. Inreg. Reg. Comertului: J51/288/2011 CUI/CIF: RO28784030, Adresa: B-dul 22Decembrie,35B, Oltenita, Jud. Calarasi. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. STEMAD INVEST CO SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara nici o notificare, recomandand astfel citirea cu atentie a celor prevazute in Termeni si conditii.

1. Produsele comercializate de catre STEMAD INVEST CO SRL prin intermediul site-ului www.caffetime.ro sunt destinate vanzarii online in România, iar contractul de vanzare-cumparare se considera valabil incheiat si este de executare imediata pentru vanzator prin acceptarea termenelor contractuale de catre cumparator.

2. Viciile existente la predare trebuie indicate la livrare, respectiv la aparitia acestora. In oricare dintre cele doua cazuri, cumparatorul are posibilitatea de a cere remedierea sau schimbarea bunului, daca acest lucru nu este imposibil sau nu atrage eforturi disproportionate din partea vanzatorului. Sunt aplicabile dispozitiile privitoare la protectia consumatorului.

3. Vanzatorul nu raspunde pentru prejudicii de nici un fel care au fost cauzate din culpa usoara a acestuia sau a unei persoane pentru care raspunde. Aceasta regula se aplica mai ales la prejudicii indirecte.

4. Vanzatorul isi rezerva dreptul de proprietate exclusiv si nelimitat asupra produselor livrate pana la momentul efectuarii integrale a platii produsului.

5. Vanzatorul este indreptatit sa ceara rezolutiunea contractului, fara punere in intarziere, respectiv fara interventia instantei judecatoresti in caz de insolventa a cumparatorului si cu respectarea rezervei privind dreptul de proprietate. Ulterior, vanzatorul are dreptul de a solicita restituirea bunurilor. In cadrul procedurii falimentului pot fi invocate pretentii suplimentare legate de o remuneratie pentru folosinta sau alte pretentii.

6. Dat fiind rezerva dreptului de proprietate, vanzatorul este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului fara a fi nevoie de interventia instantelor judecatoresti in cazul neexecutarii obligatiei de plata de catre comparator si dupa punerea lui in intarziere. Aceasta regula se aplica si in cazul neexecutarii partiale a obligatiei de plata. Notificarea contine o somare expresa in sensul rezolutionarii contractului. In acest caz cumparatorul va restitui imediat obiectul contractului si vanzatorul are dreptul de a revendica daune-interese (remuneratie pentru folosinta, uzura, deteriorare, cheltuieli de transport, etc.), precum si toate celelalte cheltuieli legate de repunerea in situatia anterioara (prejudiciu ca urmare a neexecutarii obligatiei potrivit dispozitiilor privitoare la recuperarea prejudiciului). Dreptul vanzatorului de a mentine aplicabilitatea contractului si de a invoca la un moment ulterior rezolutiunea contractului ramane neatins.

Preturi si conditii produse

7. Exista o posibilitate, redusa de altfel, ca anumite produse sa prezinte un pret eronat datorita aplicatiei informatice. Ca urmare, pretul final este cel confirmat telefonic sau prin e-mail, acceptat de catre client in urma discutiei cu reprezentantii STEMAD INVEST CO SRL. Daca diferenta de pret este in defavoarea clientului, acesta are dreptul de a solicita livrarea produsului la pretul afisat pe site, iar STEMAD INVEST CO SRL va incerca sa raspunda solicitarilor in masura in care acest lucru este posibil. Daca diferenta va fi in favoarea clientului, acesta poate solicita in scris (pe e-mail sau fax) returnarea diferentei in termen de 30 zile de la data primirii produsului.

8. STEMAD INVEST CO SRL nu garanteaza in nici un fel functionarea www.caffetime.ro, informatia continuta, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, a produselor , etc. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia STEMAD INVEST CO SRL de a acorda clientilor sai dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare. Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, existand posibilitatea ca produsele livrate sa difere de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.)

9. Continutul STEMAD INVEST CO SRL (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si in colaborare cu reprezentantii diversilor producatori in Romania. Din acest motiv, STEMAD INVEST CO SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate pe caffetime.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. STEMAD INVEST CO SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Toate drepturile de autor asupra site-ului prezent la adresa www.caffetime.ro, inclusiv continutul original, design-ul, look & feel-ul acestuia si bazele de date, sunt protejate de legea româna privind drepturile de autor si drepturile conexe si apartin SC STEMAD INVEST CO SRL. Prezentul contract nu reprezinta un contract de licentiere sau utilizare a acestor opere pentru FURNIZOR. Pentru orice probleme legate de drepturile de autor privind continutul www.caffetime.ro, ne puteti trimite o comunicare la adresa de mail office@caffetime.ro.

10. In cazul incalcarii obligatiilor sale contractuale, cumparatorul se obliga la plata tuturor costurilor ocazionate inainte de faza din fata instantei de somatii / notificari si recuperari.

11. In cazul modificarii adresei de livrare, cumparatorul este obligat sa comunice vanzatorului noua adresa de livrare intr-un termen care sa permita inregistrarea noii adrese si redirectionarea produselor. In caz contrar costurile ocazionate de gasirea noii adrese de livrare si/ sau stocarea temporara pana la livrare vor fi suportate de catre cumparator.

12. In cazul in care se observa imediat dupa incheierea contractului greseli evidente de tipar, de calcul sau de inregistrare, se poate trece la rectificarea respectiv adaptarea acestora conform cu realitatea si de comun acord cu cumparatorul.

13. Instanta competenta este instanta judecatoreasca competenta teritorial din Bucuresti, Romania.

Termene si garantii

14. Produsele comercializate STEMAD INVEST CO SRL beneficiaza, in baza facturii fiscale, de un termen de garantie de 12 luni, calculat de la data cumpararii.

15. Pentru toate celelalte produse comercializate de societate, perioada de garantie este cea mentionata in certificatele de garantie eliberate la vanzare.

16. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de STEMAD INVEST CO SRL catre orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de catre STEMAD INVEST CO SRL de la clientul respectiv.

17. Pentru toate produsele care necesita montaj si/sau pentru care s-a comandat montaj, garantia se acorda exclusiv in cazul montarii de catre agentii economici autorizati.

Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Stemad Invest Co SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: trimiterea mesajelor de la formularul de contact si trimiterea ofertelor noastre.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind pentru a intra in contact cu noi prin intermediul postei electronice. Refuzul dvs. determină continuarea comunicarii in alte moduri.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: nimanui.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul nostru, din Oltenita, jud. Calarasi, Bd. 22 Decembrie, nr. 35-B. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră vor NU fi transferate în strainatate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Observaţii:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal” se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

Bine ati venit pe platforma noastra, un refugiu online pentru adevaratii iubitori de cafea.

All search results